با خروج مادورو از کشور، پارلمان ونزوئلا محاکمه او را تصویب کرد
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا به نقل از رویترز، این اقدام پارلمان ونزوئلا بعید است مورد استقبال دولت قرار گرفته و باعث شود تا از نظر قانونی، دیوان عالی این کشور نسبت به تعقیب مادورو اقدام کند.
دیوان عالی ونزوئلا مکررا اعلام کرده که مصوبات پارلمان تا زمانی که سه تن از اعضای آن که متهم به خرید رأی در ایام کارزار انتخاباتی هستند، برکنار شوند، فاقد مشروعیت است.
خولیو بورگس، رهبر اکثریت پارلمان که مخالف با مادور هستند درباره این مصوبه گفت: «این محاکمهای قانونی و سیاسی علیه رئیسجمهوری نیکلاس مادورو است تا متوجه شود که او در مقابل نقض قانون اساسی که به زیر پا گذاشتن دموکراسی، حقوق بشر و آینده کشور منجر شده است، چه مسئولیتی دارد.»
جلسهای که در آن درخواست محاکمه مادورو به تصویب رسید، موقتا به دلیل حضور تقریبا 100 معترض هوادار دولت که فریاد میزدند «پارلمان باید منحل شود» متوقف شود.
قانونگذاران مخالف مادورو گفتهاند که در جریان این حمله، آسییب دیدهاند. آنها همچنین عکسهایی را روی شبکه توییتر منتشر کرده که نشان میدهد 2 تن از نمایندگان مجلس در حال درمان به دلیل جراحت وارد بر سرشان هستند.
مخالفان چاوز در تلاش هستند تا به حکومت 17 ساله حزب سوسیالیست بر این کشور پایان بدهند.
هواداران دولت مادورو، مخالفان را به تلاش برای انجام کودتا علیه دولت متهم کردهاند.
تنشهای سیاسی در این کشور نفت خیز اوپک، به موجی از ناآرامیهای سیاسی خیابانی در ماههای اخیر در این کشور منجر شده است. این نا آرامیها ونزوئلا درگیر بحران اقتصادی فزایندهای کرده به گونهای که تحلیگران هشدار دادهاند که تداوم این وضعیت میتواند اقتصاد ونزوئلا را ورشکسته کند.
هفته گذشته، دولت ونزوئلا اعلام کرد که رفراندوم برکناری نیکلاس مادورو در سال جاری برگزار نخواهد شد. آنها همچنین گفتهاند که درخواست برگزاری رفراندوم نیاز به کسب 20 درصد امضا از هر منطقه را دارد.
پیشتر چنین تصور می شود که کسب 20 درصد امضا از واجدان شرایط رای برای برگزاری رفراندوم کافی است.
به گزارش آنا، اقدام پارلمان ونزوئلا برای محاکمه مادورو در حالی انجام میشود که وی برای انجام سفرهای دورهای به ایران، آذربایجان، عربستان و قطر از کشورش خارج شده است.
انتهای پیام/